Hier speelt Theater Draad. Kom je het meemaken?

Theater Draad speelt voornamelijk voorstellingen in opdracht en daarnaast ongeveer 1x per maand ergens in het land een open voorstelling, om een breed publiek kennis te laten maken met ons Terugspeeltheater.

  Draad aan Zee met Diner, Den Haag

  Vrijdag 13 juli en 31 augustus

  Eerst aan tafel voor een heerlijk diner, daarna gaan de tafels aan de kant en maken we plaats voor een voorstelling over het leven. We kijken uit naar de verhalen die gedurende de avond opborrelen! Strandtent De Fuut aan het Haagse strand is niet voor niets een van onze favoriete speelplaatsen.
  Met gratis zonsondergang!

  Aanvang

  U wordt om 18.30 verwacht voor het 3-gangen diner en voorstelling.

  Locatie

  Strandtent 'de Fuut' Zuiderzeestrand 6, strandslag 10, Den Haag

  Reserveren

  070-354 90 74 of via info@defuut.nl o.v.v. naam, aantal plaatsen en uw mobiele telefoonnummer.

  Entree

  € 39,- inclusief 3-gangen diner

  Info & route

  De Fuut staat niet altijd goed vermeld op Google Maps. Kijk voor de juiste routebeschrijving op de website van De Fuut.

  Workshop Terugspeeltheater, Amersfoort

  Voorjaar: za. 16 en zo. 17 juni - najaar: za. 6 en zo. 7 oktober (gevorderden)

  In deze tweedaagse workshop, onder leiding van acteur en spelleider Marius Gosschalk, leer je de basis van deze bijzondere vorm van improvisatietheater. De workshop wordt gegeven in het knusse theater De Instee in Amersfoort.

  LEES MEER

   


  Workshop Terugspeeltheater, Huizen

  9 en 11 juli

  Deze workshop is vol. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe workshop data? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Instagram.

  In deze tweedaagse workshop, onder leiding van acteur en spelleider Tjitske Muller, leer je de basis van deze bijzondere vorm van improvisatietheater. De workshop wordt gegeven in De Engel in Huizen.


  Bussum Cultureel

  Zondag 16 september

  Ook dit jaar spelen we op Bussum Cultureel om het nieuwe culturele seizoen te openen. Ditmaal in de theatertent op het Wilhelminaplantsoen (marktplein).
  Meer details volgen!


Wil je Terugspeeltheater leren? We geven ook workshops!

Op verzoek geven we workshops voor groepen vanaf 5 personen. Elke speler van Draad kan een workshop geven, ieder vanuit zijn of haar eigen invalshoek. Wil je een workshop aanvragen? Stuur dan een mailtje naar office@theaterdraad.nl

NB: Wil je automatisch op de hoogte worden gehouden schrijf je in voor de nieuwsbrief door je e-mailadres in te vullen en/of like Theater Draad op Facebook!

161018_q-tour-draad_0234_1400